Diensten

Huishoudelijke zorg

Indien u hulp in de huishouding nodig heeft kunt u gebruik maken van onze huishoudelijke dienst. U heeft hiervoor een indicatie nodig van de Wmo van de gemeente Lelystad. Met een indicatie worden dan de kosten vergoed. Er geldt wel een eigen inkomensafhankelijke bijdrage.
Ook als u een PersoonsGebonden Budget (PGB) heeft kunt u ons inschakelen.
Onze medewerkers van de huishoudelijk verzorging kunnen behulpzaam zijn bij het schoonhouden van de eigen woning, boodschappen doen maar kunnen ook advies geven over hoe huishoudelijke zaken het beste gedaan kunnen worden

Alarmering

Een ongeluk(je) willen we allemaal voorkomen. Als er toch eens iets gebeurt is het een veilig gevoel dat er wel snel hulp is. Met de personenalarmering van woon-zorgcentra krijgt u meestal binnen 15 minuten direct van ons professionele hulp, ook ’s nachts en in de weekenden. We zijn immer vlakbij in Lelystad. Nu bent u niet meer afhankelijk van de goedwillendheid van buren, familie of anderen die soms ver weg wonen of misschien net op vakantie zijn. Naast de basis alarmeringsapparatuur (knop, halszender, spreekluister verbinding) kunnen we ook op verzoek meerdere apparaten aansluiten (brandmelding, bewegingsmelder, camera, etc.) U kunt deze apparaten huren of kopen.

Recreatieactiviteiten

In de woon-zorgcentra worden veel activiteiten gedaan. Een deel van de activiteiten zijn ook toegankelijk voor wijkbewoners. Zo zijn er regelmatig leuke optredens, is er bingo, een internetcafé, een bibliotheek (dependance) en zijn er veel ‘clubjes’ zoals de zangclub.